en fr nl

Coming together is a start. Keeping together is progress. Working together is success. - Henry Ford

Personen

Ecoworks wordt geleid door zaakvoerders Sander, Lieven en John. Elk hebben ze hun specifieke  achtergrond en hun eigen werkterrein. 

Lieven is bioloog en behaalde een extra master in waterwetenschappen. Hij is verantwoordelijk voor het onderzoek en de ontwikkeling van onze producten, en is dagelijks op de baan als projectleider om het werk op de werven in goede banen te leiden. 

John staat in voor het commerciële luik samen met Yannick en Tom. John neemt ook de leiding over onze ontwerpen en marketing in nauwe samenwerking met Yannick, Geoffroy en Stef.  Ben je particulier dan kan je terecht bij onze tuinarchitect Yannick. Onze bedrijfsklanten worden met veel enthousiasme verder geholpen door Tom. Geïnteresseerd om met ons samen te werken? Dan kan je met hun contact nemen via info@ecoworks.be of 02 657 77 31. 

Sander is de man die zorgt dat de motor kan ronddraaien en zorgt voor een stevige structuur waarbinnen iedereen kan voluit focussen op de job. Terwijl Lieven zich toelegt op de buitenkant, runt hij wat gebeurt aan de binnenkant van Ecoworks.

Ondertussen is onze firma één grote familie Ecoworkers, die bestaat uit een heterogene ploeg van mensen met verschillende sterke kanten. 

Yannick, tuinarchitect met een additionele master (Wisley Diploma in Practical Horticulture) aan de Royal Hortical Society in Groot-Brittannië op zak, vervoegde als eerste medewerker de rangen van Ecoworks. Zijn kennis van planten is indrukwekkend en vanuit zijn opleiding als landschapsarchitect en plantkundige begrijpt hij ons vak als geen ander. Hij staat hij mee in voor onze ontwerpen en hij bezielt de afdeling B2C. 

Serge is onze meest ervaren hovenier. Ons ‘wijsheidsdeken’ zo je wil. Al meer dan 30 jaar is hij in de weer met groen en hij realiseert pareltjes van groenprojecten. Een betere voorman kan een groenbedrijf zich niet wensen. 

Mathieu is een duizendpoot met een opleiding als graduaat mechanica. Hij staat in voor de aankoop, de calculatie en de logistiek, maar hij zorgt er ook voor dat alles op wieltjes loopt in het magazijn en bij het onderhoud van de machines.

Samen met de ploegen van Johan, Tony, Seppe & Hanna en onze gemotiveerde hoveniers gaan we elke dag opnieuw de uitdaging aan om uit te blinken in wat we doen. 


neem contact met ons op

Slecht enkele klikken verwijderd van jouw droomproject.
Laat ons weten wat je plannen zijn en we nemen gauw contact met je op.

Bedankt voor uw bericht. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Ontvang gratis onze infobrochure.
Bedankt voor uw aanvraag. Wij verzenden uw brochure zo snel mogelijk.