en fr nl

Wij bouwen moderne, hybride en organische bio-zwembaden & zwemvijvers. Met passie en expertise.

Aanleg

Wat mag u van ons verwachten?

Vakkennis, zeer veel vakkennis

Neen, ecoworks is geen doordeweekse tuinaannemer die toevallig ook wel eens een zwemvijver aanlegt. Al meer dan 10 jaar verdiepen we ons in de natuurlijke principes van duurzame waterpartijen. Wij weten als geen ander welke waterplanten het best gedijen, hoe we het water op biologische wijze kristalhelder houden en welke biodiversiteit uw zwemvijver creƫert. Ecoworks staat voor doorgedreven vakmanschap, zonder improvisatie.

Orde en structuur

Een zwemvijver aanleggen is een niet te onderschatten bouwproces. Uit ervaring weten we dat communicatie een belangrijke succesfactor is in het welslagen van het project. Duidelijke afspraken, realistische timings en een gecoƶrdineerde werfopvolging zorgen voor tevreden klanten. We laten niets aan het toeval over.

Verzorgd maatwerk

Inderdaad, elke zwemvijver is anders. De keuzemogelijkheden zijn quasi onbegrensd en laten ons toe om uw zwempartij volledig op maat samen te stellen, in functie van uw voorkeuren en behoeften. Een lekker strakke vormgeving of toch liever een natuurlijk ogende zwemvijver? Ecoworks weet hoe. Welk concept u ook kiest, de afwerking wordt tot in de puntjes verzorgd. 

Zorgeloos genot 

Daar tekent u voor. Tenslotte wil u binnenkort vele jaren genieten van uw prachtige zwemvijver. Ecoworks staat dan ook garant voor duurzame projecten met stevige garanties op plaatsing en materialen. Enjoy!


Genieten van natuur in alle comfort. 


Organische zwemvijver

Geeft u de voorkeur aan een zwemvijver die volledig opgaat in de natuurlijke omgeving? Die als het ware op natuurlijke, organische wijze tot stand is gekomen? Ecoworks weet als geen ander uw zwemvijver naadloos in het landschap te integreren, harmonieus en authentiek. 

Moderne zwemvijver

U houdt van ordentelijke composities, vorm gegeven in een strak lijnenspel met oog voor geometrische perfectie? Dan bent u wellicht een liefhebber van de moderne zwemvijver. In dit concept neemt het esthetisch aspect de bovenhand en brengen we duidelijke structuur in de natuur.

Hybride zwemvijver

The best of both worlds? Het kan. Als u graag baantjes trekt in een zwembad waarvan de oevers natuurlijk uitdeinen is dit wat u zoekt. Het bad in de vijver verenigt de natuurlijke charme met praktisch zwemgenot. Verrassend veelzijdig. 

Biozwembad

De rechte kuip associeert u wellicht met een traditioneel zwembad. Maar wees gerust. Het water wordt biologisch gezuiverd en vraagt nauwelijks onderhoud. Milieuvriendelijk zwemmen kan voortaan gecombineerd worden met alle luxe van een gewoon zwembad; design boord, beweegbare bodem, inox trap, solar lamellen, veiligheidsrolluik, ...


Waarom kiezen voor Ecoworks? Lees er alles over, klik hier.

neem contact met ons op

Slecht enkele klikken verwijderd van jouw droomproject.
Laat ons weten wat je plannen zijn en we nemen gauw contact met je op.

Bedankt voor uw bericht. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Ontvang gratis onze infobrochure.
Bedankt voor uw aanvraag. Wij verzenden uw brochure zo snel mogelijk.