Groengevel
varianten

Ecoworks introduceerde mee groengevels in België. Na lang experimenteren, kneden en verfijnen kreeg onze groengevel de juiste vorm. We ontvingen er de Batibouw Eco-Award voor. Onze sterkte: alles in eigen beheer, elke dag opnieuw. Het levert een sterk portfolio op met ontwerpen op maat, gemaakt door ervaren hoveniers die hier elke dag voor in de weer zijn. Ons geautomatiseerd principe zorgt voor een permanente monitoring van jouw groengevel en een minimaal waterverbruik. Wist je dat de gemiddelde Belg 115 liter water/dag verbruikt? Onze groengevel redt het met 5 liter water/dag/ m2. Een hedendaags staaltje groen, met de nodige garanties afgeleverd.

Groengevels voor binnen én buiten

Vertical garden

Een tuin met je favoriete planten en bloemen, maar dan verticaal: dat zijn groengevels. Groen wordt in verschillende lagen aan de gevel bevestigd. Het grijze straatbeeld komt tot leven, een werkvloer wordt van zuurstof voorzien, of de inkom in een ziekenhuis krijgt een helend effect.
Onze groengevels zijn gordijnen in die stadscanyon die zorgen voor de absorptie van fijn stof en CO2. Neem contact op, we vertellen je er alles over.

vanaf 10.000 euro BTW inclusief

Pop-upconcepten voor diverse doeleinden

Creatieve structuren op festivals en events, levende scheidingswanden of groen verwerkt in reclamebanners om je merk visibiliteit te geven. Outside the box, that’s where the magic happens! De mogelijkheden met groengevels zijn eindeloos.

Climbing wall

Klimplanten zoals parthenocissus quinquefolia en wisteria floribunda geven je gevel een groen aangezicht. Een economische en onderhoudsarme keuze.

vanaf 4.500 euro BTW inclusief

Waarom zijn groengevels
goed voor jou en je omgeving?

→ Geluidsisolatie

Demp het geluid in de vergaderruimten en houd het stadsgeluid buiten

→ Esthetisch

Verander het aangezicht van je grijze gevel en val op. Geef graffiti geen kans

→ Beleving

Maak van je winkelstraat een bos

→ Gezonder leven

Zuivere lucht, minder fijn stof

→ Minder ziekteverzuim
en gelukkige werknemers

Indoor geveltuinen geven betere binnenlucht, reduceren geluid en werken stress verlagend = win win win

→ Innovative business

Word het gezicht van de stad van de toekomst

→ Biodivercity

en dan zwijgen we nog over alle vlinders, bijen en ander leven dat een groendak aantrekt, midden in de stad.

Interesse in een groengevel?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van groengevels? Vraag dan zeker onze gratis brochure aan. Daarnaast bekijk je ook eenvoudig onze gerealiseerde projecten.

neem contact met ons op