fr nl

ecoworks doet al jaren het ontwerp en de aanleg in eigen beheer ... een formule die goed werkt

Design & Build

Dankzij onze opleiding en dagelijkse ervaringen op het terrein hebben we intussen een stevige bagage en kennis vergaard op het vlak van water- en groenbeheer. Gestart als aannemer zijn we gegroeid naar een totale aanpak. Ecoworks beschikt over een eigen studiebureau en we staan je met plezier bij doorheen de verschillende fases van je project. Van de brainstorm over het ontwerp, naar uitvoering en tot de nazorg van onze werken. Door kritisch naar elke schakel te kijken en ons te richten op onze specifieke niche, krijgen we controle over het volledige proces.

Samen proberen we te streven naar ontwerpen en projecten die een toonbeeld zijn van wat hedendaagse, groene architectuur behelst. We willen een betrouwbare partner zijn op wie u kunt bouwen. 

Of het nu gaat over groen of water op een dak, tegen een gevel, in je tuin of binnen een breder landschap, wij denken graag mee na.

Ecoworks kiest bewust om te werken met eigen vakmannen. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit aanbieden voor onze projecten met tevreden klanten als gevolg. Ook is er een goede verstandhouding tussen de ontwerp teams, de werkvoorbereiders en onze vakmannen. Op die manier verloopt het bouwproces zo goed en vlekkeloos mogelijk.

neem contact met ons op