fr nl

Waarom Ecoworks? Daarom!

onze sterktes


  • We werken met een ‘design & build’ concept. Dat betekent dat we eerst luisteren en proberen te horen wat je zegt. We stemmen een project af op jouw wensen en denken op maat. Alle factoren in rekening kunnen nemen is soms fundamenteel, dat is zo voor een beplantingsplan, maar geldt ook voor de opbouw van de filter van een zwemvijver of de details in drainage en waterbuffer van een groendak. 
  • We willen alle werken uitvoeren met onze eigen mensen in eigen beheer. Om kwaliteit te bekomen heb je een minimum aan routine nodig. Doordat iedereen alle dagen op onze projecten werkt, krijg je een garantie op controle. Het zorgt er ook voor dat je op elk moment bij ons terecht kunt: via de projectleider op de werf, op ons kantoor of via onze klantenservice achteraf. Er is altijd wel iemand bereikbaar om je verder te helpen. 
  • We hebben ervaring – sinds 2007 bouwden we al meer dan 100 zwemvijvers en legden hectares groendaken/gevels aan– en verenigen deze met een mooi geïntegreerde en duurzame werkwijze. Bovendien worden we geruggesteund door partners zoals bijvoorbeeld de internationale vakvereniging voor zwemvijvers (IOB: Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer) en ervaringsseminaries met collega partners Optigrün. Op die manier leren we van mekaar en houden we de vinger aan de pols binnen ons vakgebied in Europa. 
  • We investeren in een dienst na verkoop. Heb je een probleem? We verdwijnen niet maar blijven bereikbaar al is het maar voor een geruststelling dat alles OK is. We kunnen je helpen met onderhoudsproducten en accessoires. Klik hier voor een overzicht op onze dienst-na-verkoop artikelen via onze eShop. Boek een onderhoud in via ons kantoor. Klik hier.
  • We hebben een ruim aanbod: van hightech, moderne biozwembaden tot natuurlijke waterpartijen. Van een sedumdak tot een daktuin met terras, bomen en een vijver. Van een klimplant tot een hydrocultuur groengevel. Passie voor water en landschapsarchitectuur combineren we met de juiste know how. 

Meer info? Of wens je contact met ons op te nemen. Klik hier. 

neem contact met ons op