organische
zwemvijver

Al was het spontaan
en natuurlijk ontsproten.

vanaf € 45.000
BTW inclusief

U geeft de voorkeur aan een zwemvijver die volledig opgaat in de natuurlijke omgeving. Een vijver die als het ware op natuurlijke, organische wijze tot stand is gekomen. Ecoworks weet als geen ander uw zwemvijver naadloos in het landschap te integreren, harmonieus en authentiek.

Deze oase ontdekt u iedere keer opnieuw

Koester de natuur in al haar spontaniteit. Schuine wanden, variërende dieptes, glooiende vormen versterken het organisch karakter van deze zwemvijver. We gaan op zoek naar een resultaat dat niet lijkt op iets gemaakt door de mens, maar ‘made by nature’. Verpozen aan het wateroppervlak met de ruisende planten rondom jou.

gedetailleerde offerte

Ervaar de natuur op zijn best

Oeverzones of zelfs een onderwatertuin versterken de beleving bij een organische zwemvijver. Zo kan er een maximale diversiteit aan inheemse waterplanten voorzien worden en richten we ons op zoveel mogelijk leven in en rond de vijver. De bekleding van bodem en oevers kan uitgevoerd worden met natuurlijke klei. De keuze is aan jullie. Met diervriendelijke oevers ontvangt u weldra alvast interessante gasten…

Verzorgd maatwerk!

Voor ons een vanzelfsprekendheid, jouw dromen realiseren vanuit echt vakmanschap.

Zorgeloos waterplezier.

Water is de bron van het leven, wij engageren ons voor een vlotte samenwerking en jaren genot.

Samen.

Wij zetten in op groenbeleving.

neem contact met ons op