fr nl

Denk Dag & Kerstdiner

Gisteren, op 11 december 2014, hebben we ons personeel gevraagd om allemaal samen te zitten voor ... de ecoworks 'Denk Dag'. 

Er zijn iets meer dan 200 'Doe Dagen' in een jaar maar we vinden het ook belangrijk dat we samen de tijd nemen om na te denken over hoe we ecoworks zouden kunnen verbeteren. Een dag waarop we opleiding geven en waarop er ervaringen worden uitgewisseld over onze producten. 

De bedoeling was om te leren van 2014 om vervolgens als groep sterker te staan voor 2015. 

Voor onze zwemvijvers heeft Lieven de werking ervan verder uit de doeken gedaan. Hij gaf onder andere uitleg over de fauna en de flora die je allemaal in en rond de zwemvijver kan vinden. 

Voor wat betreft de groendaken van ecoworks kwam Johan Maebe (Optigreen) de groep uitleg geven over de boeiende wereld van de groendaken en de daktuinen. Achteraf gaven onze eigen Mathieu & Yannick nog technische & praktische tips mee. Ook werd het belang van veiligheid op daken nog eens samen doorgenomen.  

Op de middag kon iedereen genieten van soep op moeders wijze. De moeders van de zaakvoerders hebben hun best gedaan!

Achter werd er aangeschoven voor ons jaarlijkse kerstdiner. Het eten werd ook deze keer verzorgd door onze huis-chef Pieter-Jan (Pieter-Jan Kookt er op Los). 

Het werd een gezellige avond. 

Gr,
ecoworks

neem contact met ons op