fr nl

Coming together is a start. Keeping together is progress. Working together is success. - Henry Ford

Personen

Ben je particulier dan kan je terecht bij onze tuinarchitect Yannick. Onze bedrijfsklanten worden met veel enthousiasme verder geholpen door Dagmar. Geïnteresseerd om met ons samen te werken? Dan kan je met hun contact nemen via info@ecoworks.be of 02 657 77 31. 

Ondertussen is onze firma één grote familie Ecoworkers, die bestaat uit een heterogene ploeg van mensen met verschillende sterke kanten. Samen vooruit als #1teamforward (de collega's horen ons al komen met die hashtag) is een werk van alle dagen met vallen en opstaan. 

Het begon met zaakvoerders Sander, Lieven en John. Elk hebben ze hun specifieke  achtergrond en hun eigen werkterrein. 

Lieven is bioloog en behaalde een extra master in waterwetenschappen. Hij is verantwoordelijk voor het onderzoek en de ontwikkeling van onze producten, en is dagelijks op de baan als projectleider om het werk op de werven in goede banen te leiden. 

John houdt het algemeen overzicht samen met Sander die zorgt dat de motor kan ronddraaien. We zorgen ervoor dat er een stevige en gezonde structuur is waarbinnen iedereen kan focussen op de job.

Yannick, tuinarchitect met een additionele master (Wisley Diploma in Practical Horticulture) aan de Royal Hortical Society in Groot-Brittannië op zak, vervoegde als eerste medewerker de rangen van Ecoworks. Zijn kennis van planten is indrukwekkend en vanuit zijn opleiding als landschapsarchitect en plantkundige begrijpt hij ons vak. 

Serge is de ervaren hovenier. Ons ‘wijsheidsdeken’ zo je wil. Al meer dan 30 jaar is hij in de weer met groen en hij realiseert pareltjes van groenprojecten. Een betere voorman kan een groenbedrijf zich niet wensen. 

Mathieu is een duizendpoot met een opleiding als graduaat mechanica. Hij staat in voor de aankoop, de calculatie en de logistiek, maar hij zorgt er ook voor dat alles op wieltjes loopt in het magazijn en bij het onderhoud van de machines.

Samen met de ploegen van Johan, Tony, Seppe, Hanna, Nick en onze gemotiveerde hoveniers gaan we elke dag opnieuw de uitdaging aan om uit te blinken in wat we doen. 


neem contact met ons op

Slecht enkele klikken verwijderd van jouw droomproject.
Laat ons weten wat je plannen zijn en we nemen gauw contact met je op.

Bedankt voor uw bericht. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Ontvang gratis onze infobrochure.
Bedankt voor uw aanvraag. Wij verzenden uw brochure zo snel mogelijk.