fr nl

Coming together is a start. Keeping together is progress. Working together is success. - Henry Ford

Personen

Ben je particulier dan kan je terecht bij onze tuinarchitect Yannick en Geoffrey. Onze bedrijfsklanten worden met veel enthousiasme verder geholpen door Dagmar. Geïnteresseerd om met ons samen te werken? Dan kan je met hun contact nemen via [email protected] of 02 657 77 31. 

Ondertussen is onze firma één grote familie Ecoworkers, die bestaat uit een heterogene ploeg van mensen met verschillende sterke kanten. Samen vooruit als #1teamforward (de collega's horen ons al komen met die hashtag) is een werk van alle dagen met vallen en opstaan. 

Het begon met zaakvoerders Sander, Lieven en John. Elk hebben ze hun specifieke  achtergrond en hun eigen werkterrein. 

Lieven is bioloog en behaalde een extra master in waterwetenschappen. Hij is verantwoordelijk voor het onderzoek en de ontwikkeling van onze producten, en is op de baan als projectleider om het werk op de werven in goede banen te leiden. 

John neemt de algemene leiding op zich samen met Sander die als financieel directeur zorgt dat de motor kan ronddraaien. We zorgen ervoor dat er een stevige en gezonde structuur is waarbinnen iedereen kan focussen op de job.

Yannick, Geoffrey, Dagmar & Mathieu begeleiden als projectadviseur/calculator jullie vragen naar een opdracht. 

Serge en Seppe staan in voor een vlotte uitvoering als werfleiders bij aanleg. Dries komt als laatste, hij zorgt voor het onderhoud en dienst na verkoop. 

Samen met de ploegbazen Johan, Zsolt, Hanna, Nicolas, Yamen, Kevin, Nick, Jaime, Benjamin & Niels en onze gemotiveerde hoveniers gaan we elke dag opnieuw de uitdaging aan om uit te blinken in wat we doen. 


neem contact met ons op
×

Slechts enkele klikken verwijderd van jouw droomproject.
Laat ons weten wat je plannen zijn en we nemen gauw contact met je op.








Bedankt voor uw bericht. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Ontvang gratis onze infobrochure.




Bedankt voor uw aanvraag. Wij verzenden uw brochure zo snel mogelijk.