fr nl

Coming together is a start. Keeping together is progress. Working together is success. - Henry Ford

Personen

Ecoworks is uitgegroeid tot één grote familie, die bestaat uit een heterogene ploeg van mensen. Samen vooruit als #1TeamForward (de collega’s horen ons al komen met die hashtag). Het is een werk van alle dagen en ook eentje met vallen en opstaan. Maar we zijn enorm fier dat we hiervoor kunnen rekenen op onze Ecoworksers. 

We delen onze firma in verschillende business units in. John leidt de business unit van groendaken en groengevels. Hij kan rekenen op een rijke ploeg van projectadviseurs, een calculator, projectleiders en verschillende ploegen die de aanleg voor hun rekening nemen. 

Dat geldt ook voor Geoffrey, hij is verantwoordelijk voor het hele team van zwemvijvers en neemt ook de functie als projectadviseur op zich. De aanlegploegen kunnen rekenen op de expertise van de projectleider en calculator. 

Sandra en Joris leiden onze dienst onderhoud en dienst na verkoop. Ze doen dat samen met de service techniekers die ervoor zorgen dat onze klanten worden verder geholpen. 

Achter de schermen rekent Ecoworks op het admin-team, dat bestaat uit een boekhoudafdeling en een HR-medewerker. Zij zorgen voor de financiële opvolging van alle projecten. Aangezien we een bedrijf in volle groei zijn, is onze HR-medewerker elke dag op zoek naar nieuw talent én zorgt ze ervoor dat onze vaste Ecoworksers tevreden, betrokken en gemotiveerd blijven.

Iedereen binnen Ecoworks kan rekenen op de steun van de twee zaakvoerders, John en Sander. Elk hebben ze hun specifieke achtergrond en werkterrein. John neemt de algemene leiding op zich en Sander zorgt als financieel directeur dat de motor blijft ronddraaien. Samen zorgen zij voor een stevige en gezonde structuur waarbinnen iedereen kan focussen op zijn job. 


neem contact met ons op