fr nl

Ecoworks greets Obama

Nog iets dat de Britten zullen moeten missen: de gloednieuwe Ecoworks groengevel aan de Europese Raad. De nieuwe zetel van de Europese Raad en de EU-raad is bijna af en kleurt groen.

Sta ons toe u dit architecturaal pareltje even voor te stellen: Magritte in 3D. Het lijkt wel een reusachtig ei. Rusten in een broedmachine van gerecycleerde houten raamkozijnen die tot een nieuw patroon werden verwerkt. Hypermodern glaswerk van de architecten van Samyn & Partners werd ingekapseld in het Résidence Palace van architect Polak (1927). In dit gebouw wordt duidelijk op belangrijke ideeën voor de toekomst gebroed. Een geslaagde symbiose van oud en nieuw. Geen Belgische compromisstijl dit keer.

Ministers en presidenten worden langs een groene façade naar de statige entree van het gebouw geleid. De tweede grootste groengevel van het land. Het nieuwste kind van Ecoworks. We blinken nog snel de laatste blaadjes op om Obama en andere krachtpatsers van een stevige geut frisse lucht en inspiratie te voorzien. Nieuwsgierig?

-> Ga snel een kijkje nemen: Wetstraat 155, 1040 Brussel, metro Maelbeek.

Ecoworks blijft ondertussen mooi in Europa om uw volgende bedrijfsproject te realiseren.

Laat je inspireren
Contacteer ons

neem contact met ons op