fr nl

Natuurmuur

Ecoworks zet zijn schouders onder project Natuurmuur.

Een natuurmuur zuivert de lucht, helpt de lucht te bevochtigen en heeft een akoestische waarde. Het brengt je terug in contact met planten en dat doet iets met een mens. Een fijne werkplek brengt rust en betere concentratie, een gezellig hoekje bij je thuis of op restaurant. Meer groen werkt overal.

Ecoworks bracht verticale tuinen in 2009 met succes naar Belgiƫ en werd een marktleider. Onze volgende stap is deze plug & play oplossing, een module voorbij maatwerk, die we nu aanbieden als een groepsactie.


Hoe werkt zo een Natuurmuur? 

Er zijn geen waterleidingen vereist, enkel het reservoir onderaan de gevel vraagt 1x per 3 weken te worden bijgevuld. Verder doet het irrigatiesysteem zijn werk. 

Een stopcontact is nodig voor de stroomvoorziening van het pompje en eventueel extra groeilicht. Extra licht is een optie, enkel nodig wanneer er niet voldoende licht aanwezig is via een raam.

De groengevel bestaat uit makkelijk te houden planten bij kamertemperatuur. Er is keuze uit een combinatie van groene of meer kleurrijke plantensoorten. 

De plaatsing gebeurt optioneel door een team van Ecoworks. Eens alles hangt, geven onze mensen een woordje uitleg en wordt een handleiding achtergelaten.  

Kom alles te weten en registreer je voor de groepsactie via https://shop.ecoworks.be/natuurmuur/

neem contact met ons op