fr nl

zwemvijver bouwer van het jaar - zilver

Zoals elke jaar werd ook nu (eind 2013) de jaarlijkse wedstrijd voor de beste zwemvijver bouwer van het jaar gehouden. Altijd een spannende gebeurtenis. 

Ecoworks nam voor het eerst deel en we vielen in de prijzen. We hebben de 2de plaats te pakken in de categorie 'beste zwemvijverbouwer voor zwemvijvers boven de €50.000,-'. De jury prees ecoworks om de technische installatie die dit bad had. Hier kan je de uitslag terugvinden.

We hadden ons ingeschreven met een zwemvijver die we gebouwd hebben voor het subtropisch zwemparadijs S&R De Meerminnen te Beveren. Het gaat om de eerste openbare zwemvijver die ecoworks gebouwd heeft (klik hier voor onze zwemvijver referenties en klik op de foto van ons bad te Beveren) en het was meteen een succes. 

Omwille van het feit dat dit een openbaar bad is, wordt het water maandelijks door een laboratorium onderzocht. Dit moet namelijk volgens de VLAREM wetgeving. De waterkwaliteit blijkt heel stabiel te zijn en evolueert perfect binnen de vooropgestelde normen. 

Wij zijn trots en vereerd deze prijs in ontvangst te mogen nemen.

Groeten,
ecoworksneem contact met ons op